Cookie consent management tool
+359 52 501 501        +359 878 62 10 80        info@sladaksun.com
Спално бельо Сладък сън

Поръчка & Доставка

ДОСТАВКА

Заявената за покупка стока се доставя чрез Спиди на посочения от Потребителя адрес / офис за доставка. Време за изработка и доставка - 5-10 календарни дни. Ако закупеният от Вас продукт е наличен, ще бъде изпратен в рамките на 1-2 дни.

При натоварване на куриерската мрежа е възможно забавяне на доставката.

При сгрешен или липсващ продукт грешката се поправя и съответните продукти се изпращат на същия или следващия работен ден, като разходите по доставката са за сметка на www.sladaksun.com. Клиентът не заплаща нищо допълнително.

При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

НАЧИН НА РАЗПЛАЩАНЕ

Разплащане с наложен платеж в брой или с карта при получаване на стоката. При закупуване на персонализирани изделия, те се заплащат само с карта при приключване на поръчката. На посочения от Потребителя адрес идва представител от куриерска фирма след предварително уведомяване, на който се заплаща след като Клиентът е проверил съдържанието на пратката.

ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА

Всеки един продукт с изключение на персонализираните (изработени по индивидуални размери и цветови комбинации) може да бъде върнат или заменен в 14 дневен срок с ненарушена опаковка, запазен търговски вид. Сумата по поръчката се възстановява по банков път в рамките на 2-3 работни дни.